Ihanan leppoisa juhannusaatto ollut pikku rakkaan kanssa <3
Ollaan ihan kahelleen oltu kotosalla. Käytiin mummin pihalla (eivät ole kotona) ulkoilemassa. Pelattiin pihalla pelejä ja äitikin sai vähän ottaa siinä samalla aurinkoa :)
Niiden taloyhtiön leikkipihalla käytiin roikkumassa tangoissa ja keinumassa. Toimintaterapeutti kun suositteli kaikenlaista roikkumista (syvä aistikokemuksia) niin yritin poikaa siihen kovasti kannustaa. On se vaan niin haastavaa! ...kun SATTUU :O
Keinusta harjoitteli hyppäämistä. Kundi on kohta 9,5vuotta, ja tällaset yksinkertaisetkin asiat ovat niin haastavia. Mutta kivaa oli :) ja poikakin nautti.
Sitten tultiin kotiin ja hemmottelin poikaa tekemällä ranskalaisia ja makkaraa (itselle tietysti kasvisvaihtoehto), normaalistihan meillä ei moista roskaruokaa syödä. Syötiin ja katsottiin muumeja, heh.
Kiitän taas Luojaa tuosta rakkaasta lapsesta ja yhdestä ihanasta päivästä hänen kanssaan.

Eilen tuli puhelinsoitto erityislääkäriltä. Pojan asia oli käsitelyty kuntoutustyöryhmässä ja he olivat päättäneet että laittavatkin lähetteen SUORAAN Lastenlinnaan neurokognitiiviselle osastolle asperger testejä varten. Aluksi oli tarkoitus ensin mennä johonkin lastenneuron konsultaatioon (??) ja sitten vasta mahdollisesti tutkimuksiin. Mutta tämä työryhmä oli onneksemme katsoneet asian kiireelliseksi ja saatiinkin nyt lähete suoraan Lastenlinnaan =) Voi Onnea!