Mä en oikein ymmärrä.. toi kundi on aina pitänyt erittäin epämiellyttävänä asiana tätä ns.kakkosella käyntiä. Pienenä hän jopa monta vuotta PELKÄSI sitä, koska oli vaikea ummetuskierre (joten tottakai se oli kivuliasta, jolloin alkoi pelkäämään sitä, jolloin ummetti vielä enemmän, jolloin sit tietenkin seuraavalla kerralla kun sen sai sitä yrittämään -hirveellä huudolla- se teki entistä kipeempää) ja se vessassa käynti oli aina ihan hirveä taistelu, sai siis pakottaa sinne koska ei minkäänvaltakunnan suostuttelu/motivointi/lahjonta/MIKÄÄN auttanu. Huusi kurkku suorana pöntöllä, ihan kun teurastettava sika =( no joo.. tää oli siis historiaa ja asian taustaa jotta voi ymmärtää kokonaiskuvan. Jossain vaiheessa sit kun nämä ummetusongelmat hieman aina helpotti, saatiin kovalla työllä tästäkin asiasta tehtyä hänelle RUTIINI,(sovittiin, että joka ikinen ilta on käytävä, vaikka mikä olis)..ja kun siitä rutiini tuli, näillä on menty kaikki nämä vuodet. Hän ei ole halunnut tästä tavasta myöskään luopua, vaan se on iltahomma ja sillä sipuli. 

Myöskään kodin ulkopuolella vessassa käynti ei ole onnistunut ikinä. Aiemmin ei edes pissaaminen. Mutta ei varsinkaan nro kakkonen. Se onkin ollut kivaa kun on ollut viikon mökkireissu, eikä kaveri suostu käymään asioillaan.. päivä päivältä kehittyy meidän iloksi kiukkusempi ja kiukkusempi poika, koska varmasti olo on hiton tukala! 

No se siitä.. 

 

Nyt siis. Tässä kuukauden-kahden sisällä tolle on kehittynyt joku pakkomielle (?) asiasta. Ensinnäkin ovia ei ennen saanut koskaan-ikinä-milloinkaan sulkea, nyt hänen on laitettava yhtäkkiä se ovi Lukkoon kun hän menee vessaan :O ..no joo, sekös menee tietty teiniyden piikkiin..hyvä vaan että ovia vihdoin VOI sulkea :D Mutta nyt hän lukittautuu sinne väh. puoleksi tunniksi, usein pidemmäksikin aikaa. (toinen vessa ois kiva, heh!) eikä vaan kerran tai kaksi päivässä, vaan about tunnin välein!!! 

Homma menee näin: aamulla lukittaudutaan suoraan sängystä vessaan äheltämään. Kukaan muuhan meidän taloudesta ei sitä vessaa aamulla tarttisi.

Kun tullaan koulusta, lukittaudutaan suoraan ovesta sisään tultaessa vessaan puoleksi-tunniksi asumaan. 

Kun on läksyt tehty, sama toistuu. 

Yleensä ennen peliaikaa (18-19) taas

Ennen nukkumaan menoa taas.

Vielä sängystä pitää pomppia sinne taas. 

 

Yritin kysellä mikä on homman nimi, miksi hän nykyään ramppaa siellä. Vastaus kuului "mä tykkään kakata." 

- Ahaa... miks sä nyt niin kovasti tykkäät siitä? - "No ku se on niin kivaa. Tuntuu niin kivalta." (ja sitten pitkäveteistä kuvailua miltä mikäkin kakka tuntuu.) - Ahaa, mutta miten sun pitää niin monta kertaa päivässä? 

- "no jotta sieltä tulis enemmän kakkaa"  - Öö.. mutta sulla ei siis ole kakkahätä? - "No ei aina, mut se saattaa tulla jos mä yritän tarpeeks." 

 

Siis en mä tajuu. Onks tää nyt jotain ehkä seksuaalistakin? vai jonkin vaiheen läpikäymistä kun sillon pienenä se oli niin kamalaa hänelle? Vai mistähän tällaisessa voi olla kyse? Koska se nro.kakkosella ramppaaminen ja vessassa asuminen tuntuu nyt oikeesti olevan sille jo jonkinlainen HARRASTUS (??) tai ainaskin jonkinlainen pakkomielle.. ?? En tiedä.. en ole vaan koskaan kuullut moisesta, olen sentään kuitenkin sosiaali- ja terveysalan koulutuksen läpikäynyt ja kaikenlaista vaivaa nähnyt..